Οσίου Δαυίδ 89, Περιστέρι Τ.Κ. 12137
2105743177
2110126748

Διαφημιστικά έντυπα

«Τα διαφημιστικά έντυπα είναι από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαφήμισης όταν βασίζεται στον εμπνευσμένο σχεδιασμό και την στοχευμένη διανομή. Πείτε μας τις ιδέες σας, ακούστε τις προτάσεις μας για να δημιουργήσουμε μαζί το διαφημιστικό έντυπο που θα καλύπτει τις προσδοκίες σας και θα γίνει η βάση για την επιτυχία της επιχείρησής σας.»

Η βάση για την επιτυχία

Τα διαφημιστικά φυλλάδια ενημερώνουν το αγοραστικό κοινό τόσο για τα προϊόντα μας όσο και τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας σταδιακά μεγαλύτερη & πιο αποτελεσματική προβολή της επιχείρησης μας.

Η προβολή μας μέσω διαφημιστικών εντύπων προκαλεί το άμεσο ενδιαφέρον και ενεργοποιεί την ανάγκη να αποκτηθούν τα διαφημιζόμενα προϊόντα μας.

Η απόδοση της διαφημιστικής μας καμπάνιας οφείλεται σε πολλούς παράγοντες με αφετηρία τη σχεδίαση της μακέτας και κατόπιν την εκτύπωση των διαφημιστικών εντύπων. Ωστόσο είναι απαραίτητο να μελετήσουμε τον ανταγωνισμό και να ακολουθήσουμε συγκεκριμένη στρατηγική για τη σχεδίαση, την εκτύπωση και την ιδανική ποσότητα των φυλλαδίων ή των πολυσέλιδων εντύπων για την αποδοτικότερη παρουσίαση, διανομή ή αποστολή σε υποψήφιους πελάτες.

Οι προδιαγραφές εκτύπωσης των διαφημιστικών εντύπων είναι πραγματικά απεριόριστες. Ξεκινώντας από το χαρτί και τα χρώματα εκτύπωσης, τη διάσταση, το δίπλωμα και συνεχίζοντας με τις μετεκτυπωτικές εργασίες όπως η πλαστικοποίηση, η βιβλιοδεσία και άλλες που τελειοποιούν το εικαστικό αποτέλεσμα των διαφημιστικών μας εντύπων.