Οσίου Δαυίδ 89, Περιστέρι Τ.Κ. 12137
2105743177
2110126748

Πλαστικές κάρτες (PVC)

«Μία κάρτα με πολλές ιδιότητες και για πολλαπλές χρήσεις. Χρησιμοποιείται πλέον ευρέως από την πλειονότητα των επιχειρήσεων και προσφέρει κυρίως οικονομικά οφέλη στους κατόχους της.»

Αποκτήστε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας με τη χρήση πλαστικών καρτών

Οι πλαστικές κάρτες έχουν πολλές ιδιότητες και προσφέρουν αντίστοιχα πολλές δυνατότητες στις επιχειρήσεις και στους κατόχους πλαστικών καρτών. Η πλαστική κάρτα προσφέρεται κατά κύριο λόγο από τα καταστήματα ως εκπτωτική κάρτα (Bonus/Discount card) με στόχο να υπενθυμίζει στον κάτοχο της τα πλεονεκτήματα που τους προσφέρει χρησιμοποιώντας τη, στις συναλλαγές τους. Τους προτρέπει να πραγματοποιούν τις αγορές τους από το ίδιο κατάστημα, ανανεώνοντας με αυτό τον τρόπο τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει. Δίνει την αίσθηση της ιδιαίτερης μεταχείρισης με αποτέλεσμα τη θετική τους συμπεριφορά και συνεπώς την αύξηση των πωλήσεων.

Εκτός των εκπτωτικών καρτών οι πλαστικές κάρτες χρησιμοποιούνται και ως εισιτήρια διαρκείας, κάρτες μέλους, δωροκάρτες, κάρτες ελέγχου πρόσβασης, υπηρεσιακές ταυτότητες, κάρτες υγείας, τραπεζικών συναλλαγών κ.α.

Στις πλαστικές κάρτες ανάλογα με τη χρήση εκτυπώνονται μοναδικά προσωπικά στοιχεία είτε με απευθείας εκτύπωση μεταβλητών στοιχείων (Ονοματεπώνυμο / Ημ. Λήξης / Barcode κ.α.) είτε μέσω της κωδικοποίησης της μαγνητικής ταινίας ή του chip.

Η εκτύπωση των πλαστικών καρτών γίνεται με διάφορες μεθόδους (Ψηφιακή εκτύπωση / Offset εκτύπωση / Μεταξοτυπία) σε λευκό, διάφανο ή με μεταλλική επίστρωση pvc φύλλο και σε διάφορα πάχη. Οι παράγοντες που ορίζουν τη μέθοδο, το υλικό και το πάχος του υλικού είναι η χρήση της κάρτας, τα τεμάχια και τα χρώματα εκτύπωσης μεταξύ άλλων.