Οσίου Δαυίδ 89, Περιστέρι Τ.Κ. 12137
2105743177
2110126748

Προφίλ

Καινοτόμες ιδέες και λύσεις, άποψη και γνώση, εμπεριστατωμένες προτάσεις, έρευνα, στοχευμένη επικοινωνία, ποιότητα, σωστή και ολοκληρωμένη συνεργασία, εξυπηρέτηση…

Αυτή είναι η ART IN RED, η εταιρεία μας που γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 2011 μέσα από την αγάπη μας για τις γραφικές τέχνες.

art-in-red-profile-slider-high-01

Η ART IN RED είναι…

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Τα λευκά φύλλα χαρτί που ζωντανεύουν μέσα από την επαφή τους με το μελάνι, τα συναισθήματα που «γεννιούνται» ξεφυλλίζοντας ένα βιβλίο, η ιδιαίτερη μυρωδιά του χαρτιού ή των μελανιών που αποτυπώνονται στη μνήμη για πάντα…

ΙΔΕΑ

Δυνατό μας σημείο οι καινοτόμες ιδέες και προτάσεις, που «γεννιούνται» μέσα από την επίμονη έρευνα και παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από την έμπνευση, τη σύνθεση και την καλλιτεχνική δημιουργία…

ΨΥΧΗ

Στόχος μας οι συνεργασίες που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στην ειλικρίνεια, στην σωστή επικοινωνία με τον πελάτη, στην ταχύτητα, στην υποστήριξη, την υπομονή αλλά και την κοινή χαρά για το αποτέλεσμα.

ΟΡΑΜΑ

Να ανοίξουμε νέους δρόμους στην καλλιτεχνική έκφραση, προσφέροντας μια νέα, εναλλακτική προοπτική στις γραφικές τέχνες αλλά και στην προσφορά προς τον πελάτη.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οι ώρες που αφιερώσαμε ως εργαζόμενοι σε μεγάλες εκτυπωτικές μονάδες και άλλες εταιρείες γραφικών τεχνών, η εμπειρία που αποκτούμε καθημερινά μέσα από την επαφή μας με τους πελάτες αλλά και η θέληση όπως και η επιμονή μας στις νέες και δημιουργικές προτάσεις, δημιουργούν έναν μοναδικό και άκρως αποτελεσματικό συνδυασμό!

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα χρώματα, οι υφές, τα χαρτιά και τα υπόλοιπα υλικά εκτύπωσης και φινιρίσματος μας εμπνέουν, “ξυπνούν” τις αισθήσεις μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να εκφραστούμε μέσα από αυτά και σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες τεχνολογικές εξελίξεις μας καθιστούν ικανούς να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες εκτύπωσης και λοιπών εργασιών.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η ικανότητα μας να σκεφτόμαστε σαν πελάτες όπως και η διορατικότητα μας, μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες σας, να υλοποιούμε τις εργασίες σας υπό πίεση όταν αυτό κριθεί απαραίτητο και να παραδίδουμε τις εργασίες στο χρόνο που έχει οριστεί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην εποχή μας οι ανταγωνιστικές τιμές είναι το κύριο μέλημά μας. Με ειλικρίνεια, άψογη ποιότητα υλικών και εργασίας και πάντα με μοναδικό γνώμονα εσάς.