Οσίου Δαυίδ 89, Περιστέρι Τ.Κ. 12137
2105743177
2110126748

Εταιρική ταυτότητα

«Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε μαζί όλα όσα συνθέτουν με ιδανικό τρόπο το εταιρικό σας προφίλ.

Λογότυπο, κάρτες, επιστολόχαρτα, folder, έντυπα εταιρικής παρουσίασης, μπλοκ σημειώσεων και λογιστικά έντυπα αποκτούν εταιρικό χαρακτήρα και συμβάλουν ουσιαστικά στην πιο ολοκληρωμένη επαγγελματική σας ταυτότητα…»

Η εταιρική ταυτότητα στο σύνολο της εκφράζει την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και τη μοναδικότητα της επιχείρησης μας. Το λογότυπο, οι επαγγελματικές κάρτες, τα επιστολόχαρτα, οι φάκελοι, τα έντυπα εταιρικής παρουσίασης, τα μπλοκ σημειώσεων, τα λογιστικά έντυπα αποκτούν εταιρικό χαρακτήρα και συμβάλουν ουσιαστικά στην επαγγελματική μας ταυτότητα.

Όσο ολοκληρωμένη είναι λοιπόν η εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης μας, τόσο πιο δυνατή είναι η εικόνα που δημιουργείται γι’ αυτήν, βοηθώντας μας να χτίσουμε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας καθώς και να αποκτήσουμε νέο αγοραστικό κοινό.

Σχεδιάζοντας την εταιρική μας ταυτότητα ξεκινάμε από την δημιουργία του λογοτύπου ως το κυρίαρχο μέσο αναγνώρισης της εταιρίας μας. Στη συνέχεια αυτό το λογότυπο έχει ως προορισμό να εντυπωθεί στη συνείδηση των υποψήφιων πελατών μας και να εκτυπωθεί σε όλα τα έντυπα μέσα της εταιρικής μας ταυτότητας όπως το επιστολόχαρτο, τους φακέλους αλληλογραφίας, τους φακέλους παρουσίασης (folder) και άλλα με κυριότερο όμως την επαγγελματική κάρτα κάθε στελέχους της επιχείρησης. Τα επιστολόχαρτα, οι φάκελοι και οι επαγγελματικές κάρτες της εταιρείας μας έχουν ως άμεσο στόχο να αναδεικνύουν το επαγγελματικό μας προφίλ και να συμβάλλουν στην διαμόρφωση θετικής εικόνας για την επιχείρηση μας.