Οσίου Δαυίδ 89, Περιστέρι Τ.Κ. 12137
2105743177
2110126748

Προϊόντα εστίασης

Η εστίαση είναι ένας χώρος που στην ελληνική αγορά καταλαμβάνει μια από τις κυρίαρχες θέσεις. Τα τελευταία χρόνια και ανεξάρτητα από την οικονομική κρίση και την αύξηση του Φ.Π.Α. βάσει στατιστικών στοιχείων έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση στην έναρξη νέων επιχειρήσεων στον κλάδο εστίασης. Ο ανταγωνισμός πλέον είναι υψηλός και οι επαγγελματίες του χώρου οφείλουν να είναι προετοιμασμένοι για να παρέχουν στον καταναλωτή άψογες και άρτιες υπηρεσίες.

Τα προϊόντα εστίασης έχουν ως στόχο να αναδείξουν και να δημιουργήσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης σας.

Τα προϊόντα εστίασης μπορούν να αποτελέσουν έναν δημιουργικό τρόπο έμμεσης διαφήμισης καθώς μπορείτε να διαφημίσετε στα σουπλά, στα σουβέρ ή τα τραπεζομάντηλα την πρόταση ενός νέου προϊόντος ή την έναρξη μιας προωθητικής ενέργειας.

Παράλληλα, ένας καλαίσθητος και ιδιαίτερος τιμοκατάλογος θα μαγνητίσει το βλέμμα των πελατών και θα δημιουργήσει ένα θετικό συναίσθημα στον πελάτη μας προτού ακόμα γευτεί το μενού μας.

Σας προτείνουμε τη δημιουργία χειροποίητων και ξεχωριστών σκληρόδετων τιμοκαταλόγων με εκτύπωση και πλαστικοποίηση για την μεγαλύτερη προστασία τους από τη συχνή χρήση.

Χάρτινα σουπλά, σουβέρ και τραπεζομάντηλα μιας χρήσης από οικολογικά χαρτιά, πιστοποιημένα για χρήση στο χώρο της εστίασης αποτελούν ιδανική επιλογή για τον επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίσει.