Οσίου Δαυίδ 89, Περιστέρι Τ.Κ. 12137
2105743177
2110126748

Προφίλ

Καινοτόμες ιδέες και λύσεις, άποψη και γνώση, εμπεριστατωμένες προτάσεις, έρευνα, στοχευμένη επικοινωνία, ποιότητα, σωστή και ολοκληρωμένη συνεργασία, εξυπηρέτηση…
Αυτή είναι η ART IN RED, η εταιρεία μας που γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 2011 μέσα από την αγάπη μας για τις γραφικές τέχνες.
art-in-red-profile-slider-high-01

Η ART IN RED είναι…

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Οι λευκές κόλλες χαρτί που ζωντανεύουν μέσα από την επαφή τους με το μελάνι, τα συναισθήματα που «γεννιούνται» ξεφυλλίζοντας ένα βιβλίο, η ιδιαίτερη μυρωδιά του χαρτιού ή των μελανιών που αποτυπώνονται στη μνήμη για πάντα…

ΙΔΕΑ

Δυνατό μας σημείο οι καινοτόμες ιδέες και προτάσεις, που «γεννιούνται» μέσα από την επίμονη έρευνα και παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από την έμπνευση, τη σύνθεση και την καλλιτεχνική δημιουργία…

ΨΥΧΗ

Στόχος μας οι συνεργασίες που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στην ειλικρίνεια, στην σωστή επικοινωνία με τον πελάτη, στην ταχύτητα, στην υποστήριξη, την υπομονή αλλά και την κοινή χαρά για το αποτέλεσμα.

ΟΡΑΜΑ

Να ανοίξουμε νέους δρόμους στην καλλιτεχνική έκφραση, προσφέροντας μια νέα, εναλλακτική προοπτική στις γραφικές τέχνες αλλά και στην προσφορά προς τον πελάτη.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οι χιλιάδες ώρες που αφιερώσαμε ως εργαζόμενοι σε μεγάλες εκτυπωτικές μονάδες και άλλες εταιρείες γραφικών τεχνών, η εμπειρία που αποκτούμε καθημερινά μέσα από την επαφή μας με τους πελάτες αλλά και η θέληση όπως και η επιμονή μας στις νέες και δημιουργικές προτάσεις, δημιουργούν έναν μοναδικό και άκρως αποτελεσματικό συνδυασμό!

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η ART IN RED έχει την έδρα της στο Περιστέρι, σε κομβικό σημείο, κοντά στους σταθμούς των Κ.Τ.Ε.Λ. στον Κηφισό και στα πρακτορεία μεταφορών επιτρέποντας μας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην εποχή της κρίσης οι ανταγωνιστικές τιμές είναι το κύριο μέλημά μας… Με ειλικρίνεια, άψογη ποιότητα υλικών και εργασίας, με μοναδικό γνώμονα εσάς και πάντα με ελληνική σφραγίδα!