Οσίου Δαυίδ 89, Περιστέρι Τ.Κ. 12137
2105743177
2110126748

Πλαστικές κάρτες (PVC)

Πλαστικές κάρτες (PVC) σχεδιασμός και εκτύπωση

«Μία κάρτα με πολλές ιδιότητες και για πολλαπλές χρήσεις. Χρησιμοποιείται πλέον ευρέως από την πλειονότητα των επιχειρήσεων και προσφέρει κυρίως οικονομικά οφέλη στους κατόχους της.»
plastikes-kartes-pvc-1

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Η πλαστική κάρτα με την ιδιότητα της εκπτωτικής κάρτας (Bonus ή Discount card) υπενθυμίζει στον κάτοχο της και πελάτη μας τα πλεονεκτήματα που τους προσφέρουμε χρησιμοποιώντας τη, στις συναλλαγές τους. Τους προτρέπει να αγοράζουν διαρκώς από την επιχείρηση μας, ανανεώνοντας τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ μας. Τους δίνει την αίσθηση της ιδιαίτερης μεταχείρισης με αποτέλεσμα την θετική τους συμπεριφορά, την εμπιστοσύνη τους και συνεπώς την αύξηση των πωλήσεων μας.
Εκτός της εκπτωτικής ιδιότητας οι πλαστικές κάρτες χρησιμοποιούνται και ως εισιτήρια διαρκείας, κάρτες μέλους, δωροκάρτες, κάρτες ελέγχου πρόσβασης, υπηρεσιακές ταυτότητες, κάρτες υγείας, τραπεζικών συναλλαγών κ.α.

Οι πλαστικές κάρτες επιδέχονται αναλόγως τη χρήση τους μοναδικά προσωπικά στοιχεία α) με απευθείας εκτύπωση όπως τα μεταβλητά στοιχεία (Ονοματεπώνυμο / Ημ. Λήξης / Barcode κ.α.), β) με κωδικοποίηση (Μαγνητική ταινία / Chip), γ) με πρόσθετα μέρη γνησιότητας (Ολόγραμμα).

Η εκτύπωση των πλαστικών καρτών γίνεται με διάφορες μεθόδους (Ψηφιακή εκτύπωση / Offset εκτύπωση / Μεταξοτυπία), σε διάφορα υλικά (Πλαστική κάρτα σε λευκό pvc / Πλαστική κάρτα σε διάφανο pvc / Πλαστική κάρτα σε pvc με μεταλλική χρυσή ή ασημί επίστρωση) και σε διάφορα πάχη 0,3mm / 0,5mm / 0,76mm. Οι παράγοντες που καθορίζουν τη μέθοδο, το υλικό και το πάχος του υλικού είναι η χρήση της κάρτας, τα τεμάχια και τα χρώματα εκτύπωσης.