Οσίου Δαυίδ 89, Περιστέρι Τ.Κ. 12137
2105743177
2110126748

Επαγγελματικές κάρτες με θερμοτυπία

Οι επαγγελματικές κάρτες με θερμοτυπία περιλαμβάνεται στις κατηγορίες επαγγελματικών καρτών με ειδικές εργασίες που χαρακτηρίζονται ως κάρτες πολυτελείας.

Πιο συχνά αναφέρονται ως επαγγελματικές κάρτες με χρυσοτυπία ή ασημοτυπία λόγω του χρώματος που έχει το υλικό που χρησιμοποιείται, όμως η θερμοτυπία είναι η ιδανική λέξη για τη συγκεκριμένη μέθοδο εκτύπωσης.

Η θερμοτυπία είναι η μέθοδος εκτύπωσης κατά την οποία γίνεται αποτύπωση του θέματος πάνω στο χαρτί με τη χρήση του foil, δηλαδή ενός λεπτού στρώματος φιλμ, συνήθως μεταλλικού χρώματος (χρυσό, ασημί κ.α.).

Οι πελάτες μας επιλέγουν τη θερμοτυπία για να διαφοροποιηθούν από το σύνολο και για να τονίσουν την επωνυμία τους ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο επιθυμούν.

Η θερμοτυπία επιτρέπεται σε επαγγελματικές κάρτες με πλαστικοποίηση καθώς και σε κάρτες εκτυπωμένες σε ειδικό χαρτί και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες ειδικές εργασίες όπως το γκοφράρισμα (ανάγλυφο ή εσώγλυφο).

Η θερμοτυπία εφαρμόζεται τόσο σε χαρτιά με πλαστικοποίηση όσο και σε ειδικά χαρτιά. Καθώς όμως οι προδιαγραφές ποικίλουν δεν είναι εφικτή η δημοσίευση τιμοκαταλόγου.

Γι’ αυτό το λόγο προτείνουμε να ζητήσετε προσφορά αναφέροντας τις προδιαγραφές και επισυνάπτοντας τη μακέτα στην οποία θα επισημάνετε το σημείο που θα κάνουμε τη θερμοτυπία.

Σημειώστε:

• Το κλισέ χρεώνεται μόνο στην πρώτη παραγγελία. Το παραλαμβάνετε με την παραγγελία σας ή το αποθηκεύουμε εμείς για την επόμενη σας παραγγελία.

• Τα περισσότερα foil θερμοτυπίας είναι ματ ή γυαλιστερά, υπάρχουν ωστόσο και κάποια ιριδίζοντα.


ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ


Επιλέξτε από την ακόλουθη λίστα.