Οσίου Δαυίδ 89, Περιστέρι Τ.Κ. 12137
2105743177
2110126748

Επαγγελματικές κάρτες με κοπτικό

Οι επαγγελματικές κάρτες με κοπτικό σχήμα χαρακτηρίζονται για την ιδιαιτερότητα και τη διαφορετικότητα τους από το υπόλοιπο σύνολο των επαγγελματικών καρτών.

Πολλοί επαγγελματίες επιλέγουν να δώσουν ένα ιδιαίτερο σχήμα στις επαγγελματικές τους κάρτες ως συνέχεια στην επωνυμία, στο λογότυπο ή στο αντικείμενο τους.

Το κοπτικό σχήμα μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό όπως μία γωνιοκοπή ή κάτι πιο σύνθετο.

Το κοπτικό γίνεται με τη χρήση καλουπιού το οποίο κατασκευάζεται ειδικά για την παραγγελία σας εκτός και αν πρόκειται για κάποιο απλό σχήμα έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο δικό μας καλούπι χωρίς να επιβαρυνθείτε με τη χρέωση κατασκευής νέου καλουπιού.

Επιτρέπεται σε επαγγελματικές κάρτες με πλαστικοποίηση καθώς και σε κάρτες εκτυπωμένες σε ειδικό χαρτί.

Καθώς οι προδιαγραφές ποικίλουν σε διάσταση, χρώματα, χαρτί, δεν είναι εφικτή η δημοσίευση τιμοκαταλόγου.

Γι’ αυτό το λόγο προτείνουμε να ζητήσετε προσφορά αναφέροντας τις προδιαγραφές και επισυνάπτοντας τη μακέτα στην οποία θα επισημάνετε το σημείο που θα κάνουμε το κοπτικό.

Σημειώστε:

• Το κόστος κατασκευής νέου καλουπιού σχετίζεται με την ποσότητα και τη διάσταση των καρτών καθώς και τη θέση και διάσταση του κοπτικού σχήματος.

• Το καλούπι κατασκευάζεται και χρεώνεται μία φορά και παραδίδεται μαζί με τις κάρτες ή αποθηκεύεται για την επόμενη σας παραγγελία.


ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ


Επιλέξτε από την ακόλουθη λίστα.