Οσίου Δαυίδ 89, Περιστέρι Τ.Κ. 12137
2105743177
2110126748

Επαγγελματικές κάρτες με γκοφρέ

Οι επαγγελματικές κάρτες με γκοφρέ περιλαμβάνεται στις κατηγορίες επαγγελματικών καρτών με ειδικές εργασίες που χαρακτηρίζονται ως κάρτες πολυτελείας.

Η τεχνική του γκοφραρίσματος γίνεται με τη χρήση κλισέ ασκώντας όση πίεση μας επιτρέπεται πάνω στο χαρτί, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο τον όγκο στο σημείο που θέλουμε.

Το γκοφρέ γίνεται με δύο τρόπους. Προς τα έξω όπου έχουμε την ανάγλυφη αίσθηση (Embossing) και προς τα μέσα όπου έχουμε την εσώγλυφη αίσθηση (Debossing).

Μία πολύ εντυπωσιακή πρόταση είναι το γκοφρέ σε «τυφλό» σημείο. Με αυτόν τον ορισμό εννούμε το γκοφρέ (ανάγλυφο ή εσώγλυφο) χωρίς μελάνι, αρκεί να το επιτρέπει το σχέδιο και το είδος του χαρτιού.

Ο όγκος που θα δημιουργηθεί εξαρτάται από το βάρος του χαρτιού που θα χρησιμοποιήσουμε καθώς και από τη διάσταση και την πολυπλοκότητα του θέματος.

Το γκοφρέ επιτρέπεται σε επαγγελματικές κάρτες με πλαστικοποίηση καθώς και σε κάρτες εκτυπωμένες σε ειδικό χαρτί.

Το γκοφρέ εφαρμόζεται τόσο σε χαρτιά με πλαστικοποίηση όσο και σε ειδικά χαρτιά. Καθώς όμως οι προδιαγραφές ποικίλουν δεν είναι εφικτή η δημοσίευση τιμοκαταλόγου.

Γι’ αυτό το λόγο προτείνουμε να ζητήσετε προσφορά αναφέροντας τις προδιαγραφές και επισυνάπτοντας τη μακέτα στην οποία θα επισημάνετε το σημείο που θα κάνουμε το γκοφρέ.

Σημειώστε:

• Το κλισέ χρεώνεται μόνο στην πρώτη παραγγελία. Το παραλαμβάνετε με την παραγγελία σας προς φύλαξη ή το αποθηκεύουμε εμείς για την επόμενη σας παραγγελία.


ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ


Επιλέξτε από την ακόλουθη λίστα.