Οσίου Δαυίδ 89, Περιστέρι Τ.Κ. 12137
2105743177
2110126748

Διάφορα υλικά

Η υποσελίδα αυτή βρίσκεται υπό κατασκευή.

Στην κατηγορία αυτή συναντάμε υλικά όπως η αμμοβολή, το χαρτί απλό ή φωτογραφικό, η ταπετσαρία κ.α.  Αναλυτικά κάθε υλικό χρησιμοποιείται ως εξής:
Αμμοβολή

Η αμμοβολή χρησιμοποιείται κυρίως για την κάλυψη γυάλινων επιφανειών ή για τη διακόσμηση καταστημάτων. Είναι αυτοκόλλητη και μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς άλλη εργασία απλά για κάλυψη, να εκτυπωθεί ή να χαραχτεί κάποιο εικαστικό πριν την τοποθέτηση.

Χαρτί

Η ψηφιακή εκτύπωση μεγάλης διάστασης μας επιτρέπει να εκτυπώνουμε εργασίες από 1 τεμάχιο σε ότι διάσταση θέλουμε κάτι που δεν μπορεί να μας προσφέρει ή ψηφιακή ή η offset εκτύπωση. Ένα εύκολο παράδειγμα είναι η εκτύπωση από 1 έως 20 αφίσες διάστασης 50 x 70cm. Τα μηχανήματα ψηφιακής εκτύπωσης ενώ εκτυπώνουν μικρές ποσότητες δεν μπορούν να εκτυπώσουν διαστάσεις μεγαλύτερες από 33 x 48cm και η offset εκτύπωση καθιστά οικονομικά ασύμφορη την εκτύπωση μικρών ποσοτήτων. Το χαρτί που χρησιμοποιούμε για τέτοιες περιπτώσεις είναι ματ έως 180gr ή φωτογραφικό και αν επιθυμείτε μπορεί να πλαστικοποιηθεί για περισσότερη ανθεκτικότητα.

Ταπετσαρία

Η εκτύπωση ταπετσαρίας για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι πολύ δημοφιλής επιλογή κυρίως γιατί επιτρέπει στους πελάτες την εκτύπωση του δικού τους θέματος, είτε πρόκειται για φωτογραφία είτε για κάποιο custom δημιουργικό.